ვინ ხედავს ჩემს პროფილს?

შენ ირჩევ. თუ აირჩევ ჩანს დამსაქმებლებისთვის, „კანდიდატების“ გვერდზე და დამსაქმებლის ძიებაში გამოჩნდები, შენს პროფილს კი Google-იც შეიძლება აჩვენოს. მხოლოდ იმ დამსაქმებლებს, ვისთანაც განაცხადს აგზავნით მას ძიებიდან და „კანდიდატების“ გვერდიდან მალავს; დამსაქმებლები, ვისაც განაცხადს უგზავნი, მაინც კითხულობენ.

შემოწმებულია 15 ნოე 2026

შენი მონაცემები დაბლოკილი რჩება

მაშინაც კი, როცა პროფილი ჩანს, შენი სრული სახელი, ტელეფონი, ელფოსტა, CV ფაილი და რეკომენდატორები დაბლოკილია. დამსაქმებელი, ვისაც ეს სჭირდება, გთხოვს, და შენ წყვეტ: გაზიარება და პასუხი ან არ მაინტერესებს. თუ უარს ეტყვი, 90 დღის განმავლობაში ხელახლა ვეღარ გთხოვს.

პროფილში ჩანს, ვის აქვს შენი მონაცემები და როდიდან. ნებისმიერ მათგანთან გაზიარების შესაწყვეტად დააჭირე ღილაკს შეწყვეტა.

ვამოწმებთ მონაცემებს, რომლებითაც შეიძლება გიცნონ

ყველა პროფილში ვეძებთ მონაცემებს, რომლებითაც შეიძლება გიცნონ ან დაგიკავშირდნენ, მაგალითად ტექსტში ჩაწერილ ტელეფონის ნომერს. რასაც ვიპოვით, დამსაქმებლებისგან დამალულია, სანამ თავად არ ნახავ.

ვინ გახსნა

პროფილში ჩანს, რამდენმა დამსაქმებელმა წაიკითხა ის ამ კვირაში და როგორ გიპოვეს. Pro სამუშაოს მაძიებლებისთვის გეგმით ხედავ ყველა კომპანიას, რომელმაც ბოლო 90 დღეში ნახა, და შეგიძლია პროფილი დამალო ნებისმიერი კომპანიისგან, რომელსაც აირჩევ, მაგალითად შენი ამჟამინდელი დამსაქმებლისგან.

მიიღე პასუხი შენს კითხვაზე?